Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Γ. Σταυρόπουλος «Δεν είπε ποτέ ο Πρωθυπουργός πότε θα γίνουν οι εκλογές»

Το ενδεχόμενο παράτασης στον χρόνο της θητείας της κυβέρνησης Παπαδήμου άφησε ανοιχτό 
ο υπουργός επικρατείας μιλώντας στον Real Fm 97.8

«Μόλις τελειώσουν οι διαδικασίες που συνδέονται με το κύριο της έργο νομίζω ότι θα πάμε σε εκλογές. Στον Λ. Παπαδήμο ανατέθηκε η Πρωθυπουργία από τους αρχηγούς των κομμάτων λόγω της πολιτικής και οικονομικής κρίσης. Εκείνος λοιπόν θα κρίνει πότε θα είναι ακίνδυνο για την χώρα για να πάμε σε εκλογές. Δεν δήλωσε ποτέ ο Πρωθυπουργός πότε θα γίνουν οι εκλογές» 

είπε ο Γ. Σταυρόπουλος. 

Ακούστε εδώ τι είπε 

Σε πλήρη αντίθεση με τον Παντελή Καψή ο οποίος δήλωσε την ίδια μέρα πως:
"Ο χρόνος παραγωγής της κυβέρνησης είναι ένας με ενάμισι μήνας. Η κυβέρνηση μέσα στον Μάρτιο θα ολοκληρώσει το έργο της και τον Απρίλιο θα γίνουν εκλογές", είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής στους δημοσιογράφους και βγήκαν τα κομπιουτεράκια.
Σύμφωνα με υπολογισμούς οι εκλογές μπορούν να προσδιοριστούν στις 29 Απριλίου.

Ο κ. Καψής χαρακτήρισε τις 3 επόμενες εβδομάδες "διαβολοβδομάδες" καθώς μέσα σε αυτές τις 20 ημέρες πρέπει να ολοκληρώσουμε όλο τον κατάλογο υποχρεώσεων σε σχέση με το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!