Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Συμφωνία σήμερα και σύγκληση της ολομέλειας για την κύρωση του νέου Μνημονίου από τη Βουλή ως τη Δευτέρα?

Την υπογραφή των τριών αρχηγών και του ψευτοπρωθυπουργού που θα δεσμεύει τα κόμματα, ετούτη και την επόμενη κυβέρνηση για περικοπές στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα, τις επικουρικές συντάξεις και απολύσεις στο δημόσιο τομέα και τις ΔΕΚΟ, ζητούν οι δανειστές. Είναι ουσιαστικά το “χαρτί” που θα συνοδεύει το προσωρινό νέο μνημόνιο το οποίο θα ξεκλειδώσει το νέο δάνειο και θα οριστικοποιήσει το “κούρεμα” του χρέους.
Για "αφόρητες πιέσεις" γίνεται λόγος ώστε σήμερα οι αρχηγοί να συμφωνήσουν στο κείμενο της τρόικας και αμέσως μετά, το πολύ μέχρι της ερχόμενη Δευτέρα η συμφωνία αυτή να έχει κυρωθεί από τη Βουλή. Έτσι δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να υπάρξει σύγκληση της ολομέλειας για την κύρωση του νέου Μνημονίου.
Όπως και να χει όμως έχετε συμφωνήσει σε όλα! Άλλωστε δεν διαπραγματευτήκατε και ποτέ πήγατε σας τα ανακοίνωσαν φάγατε τα καναπεδάκια από τον chef  του Μαξίμου τα είπατε ήπιατε τα κρασάκια σας και βγήκατε σα χαροκαμένες μάνες μετά το πόλεμο! 

Είστε κατώτατοι των περιστάσεων! Των περιστάσεων που εσείς δημιουργήσατε με τις πολιτικές σας και καλούμαστε να πληρώσουμε το μάρμαρο για δανεικά που δε πήραμε και για σωτηρία που δε θα υπάρξει! 
Από εδώ και πέρα είστε υπόλογοι απέναντι στον ελληνικό λαό για όλα όσα βιώσουν και όλα όσα θα δείτε να συμβαίνουν μπροστά στα μάτια σας! Ο λαός σίγουρα θα εκραγεί ! Δυστυχώς εδώ φέρατε των Ελληνικό λαό σ αυτό το χάλι!
Και έχετε το θράσος να έχετε επικοινωνιολόγους και δημοσιοσχεσίτες να προσπαθούν να σας σώσουν πολιτικά μέσα από τεχνικές διαχείρισης κρίσεων ! Μα δεν καταλάβατε ότι σπείρατε πείνα θα θερίσετε κατακραυγή?
Καμία μεγαλοστομία  «επαναστατικής διαπραγματευτικής ισχύος» και καμία κατσουφιασμένη φάτσα σας στο τραπέζι πλάι στο Λουκά δεν φέρνει αποτέλεσμα! Μιλάμε για πείνα ! Λέξη άγνωστη προς εσάς φυσικά!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!