Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ο Τσίπρας τα χώσε κανονικά στο Λουκά τον τραπεζίτη!


Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε,πριν από λίγο, ο Αλέξης Τσίπρας στον πρωθυπουργό, με αφορμή την απουσία του Λουκά Παπαδήμου από τη συζήτηση των επίκαιρων ερωτήσεων. «Η Βουλή των Ελλήνων δεν είναι γενική συνέλευση μετόχων τραπέζης όπου ο κ. Παπαδήμος έχει το πλειοψηφικό πακέτο για να έρχεται όποτε θέλει και να μην έρχεται όποτε δεν θέλει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΝ και πρόσθεσε ότι: «Διαρκώς ο κ. Παπαδήμος αρνείται να έρθει στην ώρα του Πρωθυπουργού. Να την καταργήσουμε! Όπως έχουμε καταργήσει και τόσα άλλα πράγματα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ απάντησε στον υπουργό οικονομικών επισημαίνοντας ότι: «Είπατε ότι η Αριστερά προτείνει να γίνουμε Αλβανία, και αυτή είναι μια φράση που έρχεται από εποχές που εγώ δεν τις έχω ζήσει ευτυχώς, όπου κυριαρχούσε στο δημόσιο λόγο ο αντικομμουνισμός. Εκτιμάτε ότι η βαλκανοποίηση των συντάξεων μας οδηγεί σε μια βιώσιμη κοινωνία;»

Τέλος τόνισε ότι από την κρίση θα βγούμε μόνο με ανάπτυξη και αναρωτήθηκε: «Τι απ’ όλα όσα έχετε αποφασίσει ως τώρα, δημιουργούν προϋποθέσεις ανάπτυξης. Μας βυθίζουν σε μια βαθιά και παρατεταμένη ύφεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!