Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Δήμος Θεσσαλονίκης: Συσσίτιο και τις Κυριακές

            

Συσσίτιο και τις Κυριακές θα προσφέρει στους άπορους πολίτες ο δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Η διανομή των συσσιτίων αφορά 300 άτομα και θα γίνεται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους στις εγκαταστάσεις της Φοιτητικής Λέσχης, που βρίσκονται επί της οδού Εγνατία. Το γεύμα θα περιλαμβάνει το κυρίως πιάτο, σαλάτα, φρούτο και ψωμί.

Η προσφορά του κοινωνικού συσσιτίου σε ευπαθείς ομάδες θα συζητηθεί στην προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου, στο νέο δημαρχιακό μέγαρο.

Ήδη από την οικονομική επιτροπή του δήμου εγκρίθηκε ομόφωνα η διάθεση του ποσού των 28.560 ευρώ για την παροχή της κυριακάτικης σίτισης. Το κονδύλι θα επιβαρύνει τη διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών στον προϋπολογισμό «δαπάνες σίτισης και περίθαλψης» για το έτος 2012.

Για την υλοποίηση του συσσιτίου, θα υπογραφεί προγραμματική σύμβαση με συμβαλλόμενους τον δήμο Θεσσαλονίκης, τον οποίο εκπροσωπεί ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Σημειώνεται πως ο κεντρικός δήμος οργανώνει εδώ και χρόνια καθημερινά συσσίτιο για απόρους, πλην Σαββατοκύριακου.


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!