Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Πρώτος αποχώρησε από το Μαξίμου ο Γιώργος Καρατζαφέρης

Θα παραμένει ο Γ. Καρατζαφέρης στην κυβέρνηση του Λουκά?

01:30
Δεν υπογράφει ο Γ.Καρατζαφέρης. «Δεν προτίθεμαι να υπογράψω μία σύμβαση εντός ελάχιστων ωρών της οποίας το περιεχόμενο σε πολλά σημεία δεν με βρίσκει σύμφωνο. Και κυρίως δεν θα υπογράψω γιατί δεν θα μας έχουν προσκομισθεί αυτά τα οποία κύριε πρωθυπουργέ με την επιστολή μου σας ζήτησα. Ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας και σας διαβεβαιώνω ότι δεν είναι στις προθέσεις και στο αίσθημα της ευθύνης μου το να σταθώ με τις ενστάσεις μου εμπόδιο στη κυβέρνηση» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.


00:32
'Έγγραφες διαβεβαιώσεις για το σύννομο και την αποτελεσματικότητα των μέτρων ζήτησε ο Γ. Καρατζαφέρης.
Πρώτος αποχώρησε από το Μαξίμου ο Γιώργος Καρατζαφέρης με μια δήλωση-"χρησμό" αποχώρησε από το Μέγαρο Μαξίμου, με έναν στίχο του Καβάφη: "Ο αρνητής δεν μετανιώνει"

00:41

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!