Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΝΟΥΛΑ: «Κυβέρνηση συνεργασίας με Παπαδήμο πρωθυπουργό»

Η υπουργός  Αννούλα τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Λ. Παπαδήμου στην πρωθυπουργία, εφόσον μετά τις εκλογές προκύψει ανάγκη για 
κυβέρνηση συνεργασίας.
Όπως λέμε και ξαναλέμε οσο μεγαλύτερα ποσοστά δώσει ο κόσμος στα δυο κόμματα της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού τόσο πιο βέβαιο είναι πώς θα συνεχίσουν την συγκυβέρνηση και τα εξαθλιώτικα μέτρα κατά του ελληνικού λαού!  
Αν ο λαός ξυπνήσει πρέπει να πάμε όλοι στις εκλογές όλοι παρόντες και σε καμία περίπτωση να μην δοθεί στα 2 κόμματα του μνημονίου ποσοστό μεγαλύτερο του 16% αθροιστικά! 
Ο Λουκάς δεν ήρθε για να φύγει! Η δουλειά των τραπεζών και των διεθνών τοκογλύφων δεν έχει τελειώσει! 
Θα πάρουν  σπίτια θα εξαθλιώσουν κόσμο! 

Σε συνέντευξη της στην Real News αναφέρει σχετικά: 

«Εφόσον προκύψει συνεργασία κομμάτων, δεν θεωρώ ότι προσφέρει η αλλαγή πρωθυπουργού", λέει η  Διαμαντοπούλου. 

Υπογραμμίζει ότι τυχόν συγκυβέρνηση θα πρέπει να γίνει στη "βάση προγραμματικής σύγκλισης και όχι deal εξουσίας". 

Σε ότι αφορά το ΠΑΣΟΚ, δηλώνει ότι ως κυβέρνηση και ως κόμμα υπήρξε θύμα της συγκυρίας της κρίσης. Σημειώνει πάντως για τη διαδοχή, ότι "δεν μπορεί να γίνει ουσιαστική συζήτηση για τη διαδοχή και μάλιστα με υποψηφιότητα του υπουργού Οικονομικών, που βρίσκεται στο διεθνές επίκεντρο των διαπραγματεύσεων και με τεράστιο και κατεπείγον έργο στα χέρια του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!