Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Η «επιστροφή» των συνδικαλιστών στη ΝΔ


Στις 5 Μαρτίου και μετά από 4 μήνες ο Θ. Λυμπερόπουλος θα περάσει και πάλι την πόρτα των κεντρικών γραφείων της ΝΔ και θα συναντηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά μαζί με το προεδρείο των ιδιοκτητών ταξί.

Το ραντεβού κλείστηκε για την άλλη Δευτέρα, καθώς ο Πρόεδρος της ΝΔ θα απουσιάζει αυτή την εβδομάδα στις Βρυξέλλες για την σύνοδο του ΕΛΚ. 

Την ίδια μέρα ο Αντώνης Σαμαράς θα δει και τους «γαλάζιους» συνδικαλιστές του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα με στόχο να αμβλύνει τις αντιδράσεις που υπάρχουν στο στρατόπεδο της ΔΑΚΕ. 

Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ είχε διαγραφεί από την ΝΔ τον Οκτώβριο του 2011 όταν ο Θ. Λυμπερόπουλος είχε πει δημόσια πως θα «λιώσει» τον διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο. Το «τζάμι» ωστόσο μεταξύ των δύο πλευρών είχε ουσιαστικά «ραγίσει» καιρό πριν καθώς ο Θ. Λυμπερόπουλος υποστήριζε πως η ΝΔ δεν στήριζε τον αγώνα και τα αιτήματα των ταξίτζηδων. 

Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Την θέση του Γ. Ραγκούση στο υπουργείο Μεταφορών, έχει πάρει πλέον ένα νέο στέλεχος της ΝΔ, ο Μάκης Βορίδης και οι τόνοι μεταξύ των δύο πλευρών έχουν πέσει σημαντικά. Άλλωστε το επόμενο διάστημα θα έρθει στην βουλή προς ψήφιση το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων. 

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την γραμματεία συνδικαλισμού ο Φ. Ταυρής, ο οποίος γνωρίζει πάρα πολύ καλά τον συγκεκριμένο χώρο και τον έχει υπηρετήσει πολλά χρονιά, προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και να «γεφυρώσει» τις διαφορές που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ του κόμματος και της ΔΑΚΕ. 

Μετά τις προσχωρήσεις των βουλευτών του ΛΑΟΣ και το άνοιγμα του ίδιου του Προέδρου της ΝΔ προς του διαγραφέντες, ήρθε η ώρα των «γαλάζιων» συνδικαλιστών, οι οποίοι αποτελούν ένα μεγάλο και σημαντικό κομμάτι των ψηφοφόρων της ΝΔ. 

Στην Συγγρού υποστηρίζουν ότι το αμέσως επόμενο διάστημα οι πρωτοβουλίες του Αντώνη Σαμαρά για «πανστρατιά» ενόψει των εθνικών εκλογών θα γίνει και το αποτέλεσμα θα φανεί άμεσα ακόμα και στις επόμενες δημοσκοπήσεις.

Ήδη και κάτω από άκρα μυστικότητα βρίσκονται διαβουλεύσεις και συζητήσεις μεταξύ συνεργατών του Προέδρου της ΝΔ και στελεχών άλλων κομμάτων με στόχο λίγο πριν από τις κάλπες να ανακοινωθούν και άλλες προσχωρήσεις. 

Αφιερωμένο! Άντε έρχεται και καθαρά δευτέρα 
να το γιορτάσετε εκεί στην Συγγρού! 
Άντε γεια! 

πηγη: Σταθόπουλος Σωτήρης real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!