Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Bild : «Η Ελλάδα στο σημείο μηδέν»

Σε δημοσίευμα της η γερμανική εφημερίδα Bild κάνει λόγο για ναζιστική προπαγάνδα στην Ελλάδα και φιλοξενεί φωτογραφία από το πρωτοσέλιδο της «Δημοκρατίας» που δείχνει την Άνγκελα Μέρκελ ντυμένη με την στολή των ναζί.

Η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρο με τίτλο «Η Ελλάδα στο σημείο μηδέν», στο οποίο γίνεται αναφορά στις καταστροφές στην Αθήνα, τη δραματική ψηφοφορία στη Βουλή και τα νέα, σκληρά οικονομικά μέτρα.

Παράλληλα σε σχόλιο του με τίτλο «Τέλος στην υποδαύλιση» ο αρθρογράφος της εφημερίδας Hugo Müller-Vogg ρίχνει τις ευθύνες της κρίσης στην Ελλάδα και τις άλλες χώρες που λαμβάνουν πακέτα διάσωσης γιατί δεν επένδυσαν στην οικονομία τους.


«Να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα: Ελλάδα, Πορτογαλία και Ισπανία δεν κυβερνιόντουσαν από το Βερολίνο. Κανένας καγκελάριος δεν πίεσε τις χώρες αυτές να ζούνε με δανεικά, αντί να επενδύουν στην οικονομία τους. Παρόλα αυτά η Γερμανία διαθέτει τα περισσότερα χρήματα από κάθε άλλη χώρα στο μηχανισμό στήριξης. Δεν περιμένουμε να μας ευχαριστήσουν. Θα ήμασταν απλά ικανοποιημένοι αν δεν μας αποκαλούσαν ναζί» γράφει ο Hugo Müller-Vogg.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!