Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Αποφασίστηκε! 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 07/02


Με κινητοποιήσεις και 24ωρη απεργία για αύριο Τρίτη και συγκέντρωση στις 11 το μεσημέρι στο Σύνταγμα. , "απαντούν" πολιτικά κόμματα και συνδικαλιστικοί φορείς στις διαβουλεύσεις και τις επικείμενες συμφωνίες της κυβέρνησης με την τρόικα.

Ναι πραγματικά τους κάνατε την μούρη κρέας! Ακόμα μια 24ωρη απεργία καμιάς σημασίας απάντηση από τους εργατοπατέρες τους πρασίνους εργατοπατέρες που όσο εξαθλιώνουν το κόσμο και τον ξεζουμίζουν οι συγκυβερνώντες  τόσο 24ωρες απεργίες αυτοί! Μια βόλτα παρέλαση μπροστά από το Σύνταγμα με σημαιάκια δεν φέρνουν ευημερία στο κόσμο! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!