Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Wolfgang Schäuble Άντε πάλι αρχίσαμε το παραμύθι: "Η Ελλάδα πρέπει να αποφασίσει μεταρρυθμίσεις ή χρεοκοπία"


Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Wolfgang Schäuble προειδοποίησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Wall Street Journal ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να λάβει άλλα χρήματα από την ευρωζώνη αν δεν εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που έχουν ανακοινωθεί.
"Η Ελλάδα πρέπει να αποφασίσει", είπε, απαντώντας στην ερώτηση αν η ευρωζώνη θα χορηγήσει ή όχι ένα δεύτερο πακέτο βοήθειας, ύψους 130 δισεκατομμυρίων.

Η Ευρώπη είναι "έτοιμη να στηρίξει την Ελλάδα" με ένα νέο πακέτο βοήθειας, υπογράμμισε ο Γερμανός υπουργός, όμως αν η Αθήνα "δεν εφαρμόσει τις απαραίτητες αποφάσεις και περιορίζεται σε εξαγγελίες κανένα ποσό δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα".



Συμπέρασμα 

Μα η Ελλάδα δεν έλαβε ποτέ χρήματα από την Γερμανία η την ευρωπαϊκή ένωση ! οι δανειστές της Ελλάδος έλαβαν χρήματα οι ομολογιούχοι μεταξύ των οποίων είναι τα ασφαλιστικά σας ταμεία και οι τράπεζες σας κύριε Wolfgang Schäuble.
Σας έχουμε μια πρόταση ! δεν υπογραφούμε νέα δανειακή σύμβαση δεν συμφωνούμε σε νέο επικαιροποιημένο μνημόνιο και δεν μας δίνετε άλλα λεφτά? Πάει? Πέστε πως είμαστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως και αυτοκτονικοί τύποι! Πες τε μας αχάριστους και κομπλεξικούς! Ζητάμε τώρα να διακόψετε κάθε «χρηματοδότηση»! 
μα ένα πράγμα και εσείς πια τέτοια «ολονύκτια φαγούρα» για να σώσετε την Ελλάδα! Περίεργα πράγματα!
 Και προς τους όποιους τύπους πεταχτούν να πουν το γνωστό «τιμημένο» πως θα πληρώσουμε μισθούς συντάξεις και τρέχα γύρευε? Απλό! Από τα χαράτσια και τους φόρους που μέχρι τώρα πληρώνουμε! Ίσως βαίνουν και μειούμενα μετά την διακοπή της «βοήθειας» η χώρα παράγει και διανέμει εσωτερικό πλούτο ακόμα και σήμερα παρά το ότι είναι ένα κουφάρι λεηλατημένο από σωτήρες πατριώτες εντός και εκτός συνόρων αποστεωμένο! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!