Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Philipp Rösler:''Η Ελλάδα πρέπει να παραδώσει την δημοσιονομική της πολιτική'' Ως Έλληνες σου παραδίδουμε 3!


"Εάν οι Έλληνες δεν είναι ικανοί να τα καταφέρουν οι ίδιοι, τότε θα πρέπει να υπάρξει ισχυρότερη πολιτική καθοδήγηση και έλεγχος από το εξωτερικό, για παράδειγμα, μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης" δηλώνει ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, Philipp Rösler.
Η Ελλάδα πρέπει να παραδώσει τον έλεγχο της δημοσιονομικής πολιτικής της σε εξωτερικούς θεσμούς εφόσον αδυνατεί να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που συνδέονται με τη λήψη μέτρων για τη διάσωσή της, δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας.
"Χρειαζόμαστε περισσότερη πολιτική καθοδήγηση και έλεγχο όσον αφορά την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων", είπε ο Rösler σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Μπιλντ και η οποία πρόκειται να δημοσιευτεί αύριο Δευτέρα.

Ο Philipp Rösler είναι αντιπρόεδρος της γερμανικής κυβέρνησης και αρχηγός των Ελευθέρων Δημοκρατών (FDP), του εταίρου των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) της Merkel στον κυβερνητικό συνασπισμό.


Άκου να δεις τι θα κάνουμε Mr. Philipp Rösler: όσο εμείς θα πετροβολούμε τον επίτροπο οικονομικών που θες να στείλεις εδώ, εσύ θα κάτσεις σπίτι σου, να βρεις τους δασκάλους και τους πολιτικούς μέντορες, που σε δίδαξαν, πώς να φοράς το σήμα των SS και θα κάνεις μια βαθύτατη αυτοκριτική, βαρώντας προσοχή στο όνομα του Eλληνικού λαού! Του λαού, που φτύνει Αίμα, χάνει περιούσιες, αυτοκτονεί και χάνει όνειρα, προσωπικά και οικογενειακά, για να «ξεχρεώσει» 5 γελοίους τοκογλύφους, μέσω των funds που διοικούν, για να κάνεις εσύ την περιχαρή μαριονέττα, γελοίο, τιποτένιο, πλάσμα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!