Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

PSI(ΔΛΔ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ BANKSTERS) ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»


ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ? ΝΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΩΣ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ «ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ» ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ  CHARLES DALLARA JEAN LEMIERRE  ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΤΥΧΑΙΑ?
ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ «ΝΙΚΗ» (ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ) !
ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΑΡΑΧΤΕΙ Η ΣΧΕΣΗ ΔΑΝΕΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!
ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΥ !
ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ DALLARA  ΔEN ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥ!

ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ !


ΤΑ ΝΕΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΘΑ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ Η ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΤΟ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕΙ ΔΛΔ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ» ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ!
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ Σ ΕΝΑ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 4,5%+ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 25ΕΤΙΑΣ!
ΤΑ 30 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΟΥΣ! ΔΛΔ ΤΟ 50% ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 50% ΚΑΘΕ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ,ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ 30ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ 15% ΑΥΤΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 35% ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ «ΜΑΓΙΚΟΣ» ΣΕ ΝΕΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ! 


 ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΤΟΥ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!