Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Πρόεδρος της Δημοκρατίας : "Κάνουν πόλεμο στον ΛOYKA"

Τις καθιερωμένες ευχές της πολιτικής ηγεσίας δέχθηκε το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Τη στήριξή του στην κυβέρνηση του Λουκά, εξέφρασε ο πρόεδρος , σε συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά το τέλος της καθιερωμένης τελετής υποβολής ευχών για το νέο έτος, από την πολιτική, στρατιωτική και δικαστική ηγεσία του τόπου.


    "Αισθάνομαι ότι με την κυβέρνηση Παπαδήμου επικρατεί ύφεση, έχει κατακαθίσει ο κουρνιαχτός", δήλωσε ο Παπούλιας, απαντώντας σε ερώτηση αν βλέπει να αποκαθίσταται το κλίμα εμπιστοσύνης της κοινωνίας απέναντι στο πολιτικό σύστημα, και συμπλήρωσε: "Του γίνεται *πόλεμος. Το βλέπω στις εφημερίδες με σχόλια που θα μπορούσαν να μην γίνονται, αφού όλοι δηλώνουμε και ζητάμε τα πολλά χρήματα από την Ευρώπη". 


*Που να δείτε ένα πόλεμο που κάνετε στον Ελληνικό Λαό τον φιμωμένο νέο πτωχευμένο εξαθλιωμένο ! Η σιωπή δεν αποτελεί ούτε ένδειξη ανοησίας ούτε ένδειξη αφέλειας από πλευράς ελληνικού λαού ! Αποτελεί ηρεμία μετά την μεγάλη μάχη που οσονούπω και δια ασήμαντον αφορμή θα διαχυθεί σε όλα τα κοινωνικά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας !
 Η συνταγματική εκτροπή δυστυχώς διαφυλάσσετε  από τον θεσμικό ρόλο του προέδρου της δημοκρατίας!

ΔΥΣΤΥΧΟΣ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!