Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Η NΔ ΘΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


Υπερψηφίζει η Νέα Δημοκρατία επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, καθώς όπως υποστηρίζει αυτό επιβάλλουν οι κρίσιμες περιστάσεις που διέρχεται η χώρα. Σύμφωνα με τον εισηγητή της ΝΔ κ. Κωστή Χατζηδάκη σκοπός την ώρα αυτή είναι η ομαλή λειτουργία της οικονομίας και των θεσμών, προκειμένου να ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατό η ρύθμιση της ανταλλαγής των ομολόγων, η ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης και η διενέργεια των εκλογών.

«Θα στηρίξουμε, λοιπόν, τις διατάξεις που συμφωνούμε και θα αντιταχθούμε σε διατάξεις που θεωρούμε επιβλαβείς, παρουσιάζοντας φυσικά τις δικές μας αντιλήψεις. Ιδιαίτερα για θέματα που είναι κοινωνικά ευαίσθητα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Βασικά σημεία τοποθέτησης του εισηγητή της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή, κ. Κωστή Χατζηδάκη, για το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, που συζητείται στη Βουλή των Ελλήνων:

Το νομοσχέδιο αυτό, όπως μαρτυρεί και ο τίτλος του, είναι πολυθεματικό. Επιχειρεί να αντιμετωπίσει ζητήματα που σε κάποιες περιπτώσεις σχετίζονται με υποχρεώσεις απέναντι στην Τρόικα και σε κάποιες άλλες συνδέονται με την καθημερινότητα της δημόσιας διοίκησης και της οικονομίας.

ΠΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΟΜΩΣ… ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!