Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΗΡΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ!

Ο κίνδυνος εξόδου της χώρας από το ευρώ δεν έχει ξεπεραστεί, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παντελή Καψή, ο οποίος υπογράμμισε εκ νέου την κρισιμότητα των επόμενων τριών μηνών για την πορεία της χώρας.

«Το επόμενο τρίμηνο, τετράμηνο είναι που θα κριθούν όλα. Αυτό είναι και ο λόγος ύπαρξης αυτής της κυβέρνησης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Καψής σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι και πρόσθεσε ότι «πρέπει να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση αλλιώς είμαστε εκτός αγορών και εκτός ευρώ».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε επίσης ότι υπάρχουν πολλές επιχειρηματικές και πολιτικές δυνάμεις που θέλουν την επιστροφή στη δραχμή.

Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων απάντησε ότι «πιθανότατα να υπάρχει ανάγκη και πρόσθετων μέτρων», ωστόσο, όπως είπε, κάτι τέτοιο δεν έχει τεθεί μέχρι στιγμής.

Ανέφερε ακόμη ότι το ζήτημα του ανασχηματισμού δεν υπάρχει αυτή την ώρα, ενώ σε ό,τι αφορά τη λειτουργία της κυβέρνησης, δεδομένων των διαφορετικών απόψεων των κομμάτων που τη στηρίζουν, εκτίμησε ότι κάτω από την πίεση της ανάγκης θα υπάρξει σύνθεση των απόψεων.


Όσον αφορά στις εκλογές, ο κύριος Καψής τις οποίες προσδιόρισε χρονικά γύρω στον Απρίλιο.

Αναφερόμενος στην ζήτημα με τους δύο οικονομικούς εισαγγελείς, ο κ. Καψής τόνισε ότι θέση της κυβέρνησης παραμένει το «όλα στο φως», ενώ αυτή τη στιγμή τίθεται θέμα λειτουργίας της Δικαιοσύνης και οι εισαγγελείς θα πρέπει να διευκρινίσουν τη στάση τους. «Εάν υπάρχουν καταγγελίες, θα πρέπει να έρθουν στο φως», είπε χαρακτηριστικά.

Κληθείς να σχολιάσει την πρόσφατη παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, ο οποίος ανέφερε ότι ο κ. Παπαδήμος δέχεται «πόλεμο», δήλωσε ότι η κυβέρνηση χρειάζεται στήριξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!