Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Άγριο κράξιμο στον Απόστολο Κακλαμάνη !


 Αντικείμενο έντονων αποδοκιιμασιών έγινε ο Απόστολος Κακλαμάνης. Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής παρέστη στην εκδήλωση της Ένωσης Περιοδικού Τύπου,  στα γραφεία της Ένωσης στο κέντρο της Αθήνας για το κόψιμο της πίτας

 Παρόντες ήταν κι άλλοι πολιτικοί όπως η πρώην πρόεδρος της Βουλής Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, οι Προκόπης Παυλόπουλος, Κώστας Γείτονας, Βασίλης Οικονόμου και άλλοι. Την πίτα έκοψε η κ. Μπενάκη. 


Όταν ανέβηκε στο βήμα ο κ. Κακλαμάνης αναφέρθηκε και στα πρόσφατα περιστατικά με πολίτες που στρέφονται κατά των πολιτικών. Στο σημείο αυτό άρχισαν οι έντονες αποδοκιμασίες από τους παρισταμένους εκδότες και δημοσιογράφους τοπικών εντύπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!