Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΣΟΚ? ΛΟΒΕΡΔΟΣ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ


O Ανδρέας Λοβέρδος  πήρε σαφή θέση στο θέμα της διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ. Ο Λοβέρδος, δήλωσε ότι ο πρόεδρος του κόμματος πρέπει να εκλεγεί με κάλπες από τη βάση και οπωσδήποτε πριν από τις βουλευτικές εκλογές.
«Το βασικό όπλο του ΠΑΣΟΚ για να αναταχθεί ιδεολογικά, πολιτικά και οργανωτικά και να παρέμβει καταλυτικά στην κεντροαριστερή ανασύνθεση είναι οι δημοκρατικές διαδικασίες» δήλωσε με  άρθρο του στα «Νέα», ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Οι διαδικασίες δηλαδή εκείνες που θα δώσουν την ευκαιρία στους πολίτες να πουν τη γνώμη τους για πρόσωπα και πολιτικές , με βάση τα όσα έζησαν τα τελευταία χρόνια. Πριν και μετά τις εκλογές του 2009″.Γι αυτό η πρότασή μου είναι πεντακάθαρη: Οι διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ουσιαστικές, λιτές, ολιγοήμερες και αδάπανες»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!