Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΠΕΡΙ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΡΩΝ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΑΞΗΣ!


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ! 




Διαβάσαμε κάτι πολύ περίεργο στο κείμενο που εδόθη στο Λουκά Παπαδημο από την τρόικα δλδ τους δανειστές! Στο τέλος του κειμένου του προσχεδίου, του υπό αναθεώρηση 5ου μνημονίου και στην τελευταία παράγραφο με τίτλο «judicial reform» (Μεταρρυθμίσεις στη Δικαιοσύνη) και ενώ κάνει μια εισαγωγή περί αναθεώρησης του κώδικα πολιτικής δικονομίας και μέχρι τέλος Μαρτίου ένα νέο νόμο περί δίκαιης δίκης και αρνησιδικίας, έρχεται στο τέλος τέλος και αναφέρει κάτι το οποίo είναι κλειδι και μας κινησε την «περιεργια»: other measures to improve ENFORCEMENT[to be developed] ( Άλλα μέτρα που θα διευκολύνουν την επιβολή της τάξης [θα αποφασιστούν στο μέλλον] ) 
Δε θέλουμε να πιστέψουμε πως η "συνομοσιολογία" κατά πολλούς περί "Ευρωστρατού" και περί χρήσης βίας από τους έχοντες συμφέρον και βάσει του βρετανικού δικαίου δλδ των δανειστών η διασφάλιση των ενυπόθηκων περιουσιακών στοιχείων τους δηλαδή περιουσία μέχρι και σήμερα του Ελληνικού δημοσίου να προασπιστεί με μέσα και δυνάμεις των δανειστών???????


Κανείς Ελληνας βουλευτής κανείς Ελληνας υπουργός υπεύθυνος για την σημερινή κατάσταση δεν θα έχει δικαιολογία ότι δε διάβασε το μνημόνιο ότι δεν ήξερε τι υπέγραφε δεν ήξερε τι ψήφιζε δεν είχε το χρόνο γιατί ήμασταν με το πιστόλι στο κρόταφο κτλ το άρθρο στο προσχέδιο του νέου μνημονίου με ημερομηνία January 23, 2012 το λέει ξεκάθαρα!!! «Other measures to improve enforcement [to be developed]»


shmeio0.blogspot.com

όλο το κείμενο εδώ μεταφρασμένο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!