Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Β.Παπανδρέου: "Δεν θα ψηφίσω μέτρα που μας κάνουν Ινδία" Αν μας κάνουν όμως Αφγανιστάν? Δαγκωτό?


Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ λέει πως είναι αντίθετη στην κατάργηση του κατώτατου μισθού αλλά και των δώρων και λέει πως μια τέτοια σωτηρία είναι χειρότερη από την καταστροφή.
Προειδοποίηση ότι δεν θα ψηφίσει μέτρα 'που μας κάνουν Ινδία για να σωθούμε" απευθύνει η Βάσω Παπανδρέου μιλώντας στο ΒΗΜΑ της Κυριακής, εκφράζοντας την αντίθεσή της στην κατάργηση του κατώτατου και του 13ου και 14ου μισθού.
Μια τέτοια σωτηρία είναι χειρότερη από την καταστροφή υπογραμμίζει η κ Παπανδρέου ενώ χαρακτηρίζει "ερασιτεχνική" τη διαπραγμάτευση του πρώτου μνημονίου και "ανεπαρκή" τη διακυβέρνηση Παπανδρέου. Εκφράζει την προτίμηση της για παράταση του βίου της κυβέρνησης Παπαδήμου με τη στήριξη και άλλων κομμάτων μέσω ενός σοβαρού ανασχηματισμού.


Είστε η ίδια Βάσω που πριν από κάθε ψηφοφορία από το ρημάδι το μνημόνιο που φέρατε στην χώρα με την εκλογή σας ως κυβέρνηση του τόπου όλοι οι βουλευτές ρίχνετε  δαγκωτό ότι μέτρο κι αν έρθει προς ψήφιση? Είστε η ίδια Βάσω που κάνει πολύ φασαρία για το «τίποτα», όπως και τότε με το άρθρο 37 ? Το οποίο ψηφίσατε??
Να κάνουμε μια πρόβλεψη? Πάλι δαγκωτό θα ρίξετε ότι μέτρο και να σας φέρουν!




                 Σας αφιερώνουμε το τραγούδι σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!