Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Εικόνα διάλυσης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ! Ενοχλημένος φαίνετε ο Λουκάς! Εκτίμηση:Πάμε καλά λίγο ακόμα !


Κατά τις σημερινές ψηφοφορίες στην Βουλή η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε διαλυμένη, ενώ “ηττημένος” και ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Πάνω από 50 Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καταψήφισαν σειρά από άρθρα, ή αρνήθηκαν να τα ψηφίσουν, ενώ οι ΚΟ της ΝΔ και του ΛΑΟΣ αρνήθηκαν  να ψηφίσουν το άρθρο 29 που αναφέρεται στην απελευθέρωση του ωραρίου των φαρμακείων, εκφράζοντας ενστάσεις για τον τρόπο που εισήχθει


Σημειωτέον ότι έφυγαν από την ψηφοφορία, οι περισσότεροι δικηγόροι βουλευτές.
Συνολικά ψήφισαν 264 βουλευτές
«Κορυφαία» στελέχη του ΠΑΣΟΚ  (οι πρώην υπουργοί Χ. Καστανίδης, Λούκα Κατσέλη, Π. Μπεγλίτης (εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ) αλλά και ο Χρ. Πρωτόπαπας (κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος) καταψήφισαν τα μισά σχεδόν άρθρα του νομοσχεδίου ενώ η πλειοψηφία των βουλευτών, μαζί με τους βουλευτές από το ΚΚΕ, το ΣΥΡΙΖΑ, το ΛΑΟΣ και οι ανεξάρτητοι, καταψήφισαν το άρθρο 29 του Λοβέρδου για την απελευθέρωση του ωραρίου των Φαρμακείων.
Μεταξύ αυτών που καταψήφισαν τη ρύθμιση για την απελεύθερης του ωραρίου των φαρμακείων είναι οι βουλευτές Τσώνης Νίκος, Τόνια Αντωνίου, Ευτύχης Δαμιανάκης, Οδυσσέας Βουδούρης, Πάνος Μπεγλίτης, Δημήτρης Παπουτσής και Κώστας Στασινός.
Συνολικά καταψήφισαν άρθρα οι Πέμη Ζούνη, Γιάννης Βούρος, Βάσω Παπανδρέου, Λούκα Κατσέλη, Πάυλος Στασινός, Λάμπρος Μίχος. Χρήστος Πρωτόπαπας, Χαρά Κεφαλίδου, Δημήτρης Κρεμαστινός, Αικατερίνη Περλεπέ, Ηλίας Καρανίκας, Δημήτρης Βαρβαρίγος, Μιχάλης Κατρίνης, Τάσος Σιδηρόπουλος, Θανάσης Γικόνογλου, Βασίλης Κεγκέρογλου, Φραγκίσκος Παρασύρης, Χρήστος Κατσούρας, Χάρης Καστανίδης, Χρυσή Αράπογλου, Εύα Καϊλή, Δημήτρης Παπουτσής, Σάββας Εμινίδης, Μαρία Θεοχάρη, Αγγελική Γκερέκου, Σπύρος Μοσχόπουλος, Παναγιώτης Μπεγλίτης, Μανώλης Μπεντενιώτης, Δημήτρης Λιντζέρης, Γιάννης Διαμαντίδης, Θεοδώρα Τζάκρη, Γιάννης Αμοιρίδης, Θανάσης Παπαγεωργίου, Μαρία Θεοχάρη, Αχμέτ Χατζηοσμάν, Στάθης Κουτμερίδης, Μιχάλης Τζελεπής, Χρήστος Χάιδος, Χρήστος Μαγκούφης, Νίκος Τσώνης, Τόνια Αντωνίου, Ευτύχιος Δαμιανάκης, Ιωσήφ Βαλυράκης.




Από την πλευρά της ΝΔ βουλευτές δικηγόροι όπως οι Προκόπης Παυλόπουλος, Δημήτρης Σιούφας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Κώστας Τζαβάρας, Μιχάλης Γιαννάκης, Γιάννης Ανδριανός, Μαργαρίτης Τζίμας, Νίκος Νικολόπουλος αλλά και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Κώστας Μαρκόπουλος επέλεξαν να απουσιάσουν από την διαδικασία εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την αντίθεσή τους με την διάταξη που αφορά στις δικηγορικές εταιρείες.Άρθρο 4 που μιλά για την συγχώνευση φορέων του δημόσιου τομέα:  220 ναι, 39 όχι, 5 παρών
Συγκεκριμένα κατ’άρθρο:
Άρθρο 5 για την λεγόμενη «απελευθέρωση» των φορτηγών: 225 ναι, 38 όχι, 1 παρών
Άρθρο 6 που περιέχει ρυθμίσεις για το επάγγελμα των δικηγόρων: 170 ναι, 83 όχι, 11 παρών
Άρθρο 7 για την εκποίηση περιουσίας του δημοσίου: 212 ναι, 51 όχι, 1 παρών
Άρθρο 16 αφορούν σε συγχωνεύσεις εταιρειών του δημοσίου (ΕΟΜΜΕΧ, ΕΒΕΤΑΜ, ΕΚΕΠΥ κλπ): 215 ναι, 45 όχι, 4 παρών
Άρθρο 17 αφορούν σε συγχωνεύσεις εταιρειών του δημοσίου (ΕΟΜΜΕΧ, ΕΒΕΤΑΜ, ΕΚΕΠΥ κλπ): 211 ναι, 43 όχι, 10 παρών
Άρθρο 18 αφορούν σε συγχωνεύσεις εταιρειών του δημοσίου (ΕΟΜΜΕΧ, ΕΒΕΤΑΜ, ΕΚΕΠΥ κλπ): 225 ναι, 39 παρών
Άρθρο 19 αφορούν σε συγχωνεύσεις εταιρειών του δημοσίου (ΕΟΜΜΕΧ, ΕΒΕΤΑΜ, ΕΚΕΠΥ κλπ): 206 ναι, 49 όχι, 9 παρών
Άρθρο 24 που μιλά για περικοπή των δώρων στους συνταξιούχους των φορέων ασφάλισης: 179 ναι, 74 όχι, 11 παρών
Άρθρο 27 που αναφέρεται στην ακίνητη περιουσία του δημοσίου: 224 ναι, 39 όχι, 1 παρών
Άρθρο 29 που αναφέρεται στην απελευθέρωση του ωραρίου των φαρμακείων: 101 ναι. 65 όχι, 87 παρών (συνολικά στο άρθρο αυτό ψήφισαν 253 βουλευτές).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!