Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Ένα μεγάλο "μπράβο" στους κυβερνώντες σωτήρες της πατρίδος! Θα τους ξαναψηφίσεις?


Το Μπατσοκ άλλη μια φορά εν μέσω πατριωτικών κορόνων περί σωτηρίας της πατρίδος στο εθνικό συμβούλιο του κόμματος τους συνεπικουρούμενοι από Σαμαραντώνη και Καρατζαφερη, της συγκυβέρνησης, με πρώτο βιολί το Λουκά, τον δικό μας Λουκά κατάφεραν να καταστείλουν αστραπιαία αυτό που φοβούνται πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο! Την μαζικοποίηση της οργής ενάντια στην φτωχοποίηση!
Απολογισμός ένας τραυματίας και 3 προσαγωγές!
Ως πότε Έλληνα, θα τους αφήνεις να σε καταστρέφουν ? Αύριο ξεκινά η κούρσα διακοπής ρεύματος σε 40.000 νοικοκυριά!
Αλέκα που χάθηκες? κρύβεσαι? Που είναι το ΠΑΜΕ?
Αλέξη που χάθηκες? Τι θα κάνεις από αύριο για τα 40.000 νοικοκυριά?
Όσο κυβερνούσε ο Παπανδρέου όλοι στα κάγκελα? Τώρα? Καλύτερος ο Λουκάς? Σας ικανοποιεί? Σας φτάνει να κάνετε ερωτήσεις στο κοινοβούλιο?
Ο κόσμος πεινά κύριοι της συμπολίτευσης και της «αντιπολίτευσης»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!