Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

"ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ"ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΕΑΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ? ΕΓΙΝΕΣ ΗΡΩΑΣ? ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ? ΑΦΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΟΥ ΟΠΟΙΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ! ΑΡΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥ! ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΨΗΦΟΥ! ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ? ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ Σ ΕΝΑ 5% ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ! ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ =ΠΑΣΟΚ(ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) ΝΔ(ΣΑΜΑΡΑΣ) ΛΑ.Ο.Σ.(ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ) ΝΤΟΡΑ .- ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! 

Πρόταση να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση μόνον από τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και να μην απαιτηθεί η συνυπογραφή των πολιτικών αρχηγών, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, διαμηνύοντας ταυτόχρονα ότι όσοι επιμένουν και το απαιτούν θα...
βρουν αντιστάσεις για λόγους αρχής.


«Εμείς θα στηρίξουμε την σύμβαση, θα αναλάβουμε την δέσμευση με τον λόγο της πολιτικής μας τιμής, αλλά υπογραφή ευτελισμού να μην περιμένουν κάποιοι» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης, κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησής του προς τον πρωθυπουργό, στη Βουλή.



«Η Ελλάδα πρέπει να είναι συνεπής και αυτή η δανειακή σύμβαση πρέπει να υπογραφεί από τον πρωθυπουργό της χώρας. Όμως, αυτές οι απαιτήσεις οι οποίες προβάλλονται, εμμέσως πλην σαφώς από την τρόικα, ότι πρέπει να την συνυπογράψουν και οι πολιτικοί αρχηγοί, πρέπει να σας πω ότι θα βρουν αντιστάσεις, μόνο και μόνο, για λόγους αρχής. Δεν μπορούμε να δεχτούμε την προσπάθειά τους αυτή για τη μείωση τη δική μας. Εμείς, οι οποίοι έχουμε αναλάβει να στηρίξουμε τη χώρα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, θα αναλάβουμε με το λόγο της πολιτικής μας τιμής να εφαρμόσουμε αυτό για το οποίο δεσμευόμαστε. Αλλά υπογραφή ευτελισμού, να μην περιμένουν κάποιοι. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!