Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Την ερχόμενη Κυριακή 15-01-2012 οι «Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας» οργανώνουν στο νομό Αττικής την 22η Μοτοπορεία τους



Σχετική ανακοίνωση

«Στην πρώτη δράση για το νέο πιο δύσκολο έτος που μας περιμένει θα περάσουμε από πλατείες για να θυμίσουμε στο κόσμο ότι υπάρχουν ακόμη κάποιοι που αντιδρούν με όποιο μέσο διαθέτουν σε αυτά που ζούμε και σε αυτά που μας ετοιμάζουν.

Το να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο και να βγούμε ξανά από το κουκούλι μας και πάλι στο δρόμο είναι επιτακτική ανάγκη περισσότερο αυτή την εποχή που τα μέτρα που μας επιβάλλουν είναι ακόμη σκληρότερα. Όσο δεν αντιδρούμε τόσο θάρρος τους δίνουμε. Βγαίνουμε στους δρόμους για να αφυπνίσουμε τους συμπολίτες μας και τους καλούμε να ενωθούμε όλοι μαζί πάλι στις 15/01 στο Σύνταγμα.

Θα συγκεντρωθούμε στις 17:30 στο parking του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ) και θα αναχωρήσουμε στις 18:00.

Κατά τη διάρκεια της πορείας θα κάνουμε στάσεις στα εξής σημεία:

1η – Πασαλιμάνι - Πειραιάς
2η - Πλατεία Ελευθερίας - Νίκαια
3η - Πλατεία Εικοστής Όγδοης Οκτωβρίου – Περιστέρι
4η - Πλατεία Μοναστηρακίου - Αθήνα

Θα σας παρακαλέσουμε να φοράτε ΟΛΟΙ τα κράνη σας».

1 σχόλιο:

  1. αλαχτε χρωμα στη σελιδα, τυφλοι ειστε; δεν το βλεπετε οτι δεν βλεπεται;;;; τα γραμματα δεν βλεπονταιιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!