Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Τσάβες: "Οι ΗΠΑ σκόρπισαν καρκίνο στη Ν. Αμερική"

Στη λίστα των ηγετών της Νότιας Αμερικής, που έχουν προσβληθεί από καρκίνο, προστέθηκε και η πρόεδρος της Αργεντινής, Κριστίνα Κίρσνερ, γεγονός που έκανε τον Ούγκο Τσάβες να εξαπολύσει επίθεση κατά των ΗΠΑ.


   
          
 
                           

Ο Τσάβες υποστήριξε ότι είναι πιθανό οι ΗΠΑ να έχουν αναπτύξει κάποια μέθοδο και καταφέρνουν να προκαλούν καρκίνο στους ηγέτες της Λατινικής Αμερικής.
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, ωστόσο, σημείωσε ότι δεν απευθύνει συγκεκριμένες κατηγορίες, απλά ότι «σκέφτεται φωναχτά».
«Δεν θα μου φαινόταν περίεργο να έχουν αναπτύξει (οι ΗΠΑ) μια τεχνολογία, για να προκαλεί καρκίνο και κανείς να μην το γνωρίζει μέχρι τώρα... Δεν ξέρω. Απλά σκέψεις κάνω», ήταν τα λόγια του Τσάβες. «Όμως είναι πολύ, πολύ περίεργο... και δύσκολο να το εξηγήσω, να το δικαιολογήσω, χρησιμοποιώντας ακόμα και το νόμο των πιθανοτήτων», προσέθεσε.

 Η λίστα των Λατινοαμερικάνων ηγετών που έχουν προσβληθεί από καρκίνο περιλαμβάνει τον ίδιο τον Τσάβες, τον Σεμπαστιάν Πινέιρα πρόεδρο της Χιλής, την πρόεδρο της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ, τον Χουάν Μανουέλ Σάντος της Κολομβίας και τον Ραφαέλ Κορέα, πρόεδρο του Ισημερινού.
Επίσης, σε θεραπεία για τον καρκίνο έχουν υποβληθεί ο πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας, Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, και ο πρόεδρος της Παραγουάης, Φερνάντο Λούγκο.

 Ο Τσάβες απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Βολιβίας, Έβο Μοράλες, ο οποίος είναι ακόμα υγιής, είπε: «Πρέπει να προσέξουμε τον Έβο. Να προσέχεις Έβο!».



Ο 57χρονος πρόεδρος της Βενεζουέλας, τέλος, ανέφερε τα λόγια του Φιντέλ Κάστρο, καθώς ο ιστορικός ηγέτης της Κούβας τον προειδοποιούσε: «Τσάβες, πρόσεχε.
Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ανεπτυγμένη τεχνολογία. Είσαι πολύ αμελής. Πρόσεχε τι τρως, τι σου δίνουν να τρως... μια μικρή βελόνα και σου εγχέουν ποιος ξέρει τι».
Ο Φιντέλ Κάστρο έχει επιζήσει από δεκάδες αμερικανικά σχέδια δολοφονίας εναντίον του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!