Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ Κ. Τζαβάρας χαρακτηρίζει τις καταγγελίες των κ.κ. Πεπόνη και Μουζακίτη συγκλονιστικές


 Η ΝΔ για πρώτη φορά «ακουμπά» τον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου??  αφήνοντας να εννοηθεί, με πολύ προσεκτικό τρόπο διά του αρμόδιου τομεάρχη Κώστα Τζαβάρα, ότι οι παραιτήσεις ενδέχεται και να συνδέονται, με τις υποθέσεις που ερευνούσαν, σε σχέση με τα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ,  πεπραγμένα ! 


Παράλληλα εκτιμά ότι εγείρονται σοβαρά ερωτήματα για τον υπουργό Οικονομικών και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευ. Βενιζέλο, τον οποίο κατηγορεί ότι «μεθόδευε την αντικατάσταση των δύο συγκεκριμένων εισαγγελέων». 


Μεταξύ των θεμάτων που είχαν στα χέρια τους οι δυο εισαγγελείς εκτός των *CDS ήταν και οι καταγγελίες για «μαγείρεμα» στο έλλειμμα του 2009 που είχε ως αποτέλεσμα η χώρα να οδηγηθεί στο ΔΝΤ και το μνημόνιο, οι υποθέσεις των μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου αλλά και οι δανειοδοτήσεις από τράπεζες των δυο μεγάλων κομμάτων. 


  Ακούστε τι είπε ο κ. Κώστας Τζαβάρας στον real fm 97,8


*Μήπως ο Πάνος Καμμένος δικαιώνεται ακόμα μια φορά που φωνάζει για ένα σκάνδαλο τρανταχτό και μιλά πλέον για ειδικά λαϊκά δικαστήρια? Μήπως το σκάνδαλο  CDS τρομάζει «κάποιους» με τεραστίων διαστάσεων εμπλοκή εσωτερική πληροφόρηση και θεσμική ιδιότητα??
 Μήπως τελικά δεν ήταν τυχαία η προφυλάκιση Εφραιμ αυτή την συγκεκριμένη στιγμή με σκοπό την διχοτόμηση της κοινωνίας σε δυο κομμάτια υπέρ και κατά του Εφραιμ την ώρα που δίπλα μας και πάνω απ τα κεφάλια μας περνούν δισεκατομμύρια ευρώ απ αυτούς που είχαν εσωτερική πληροφόρηση και τίναξαν τα CDS  στον ουρανό??
Παρ όλα αυτά βέβαια να αναφέρουμε πως οι 2 εισαγγελείς μετά την γιγαντιαία έκταση που πήρε η παραίτηση τους επιστρέφουν στις θέσεις τους?!  Τι πιέσεις άραγε ασκήθηκαν κι απo ποιους?  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!