Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΔΥΣΤΥΧΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΣ ΑΡΡΗΚΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΕΜΜΕΣΑ Η ΑΜΕΣΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ!


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ "ΑΕ". ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΝΩ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 92% ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ, ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΕΧΕΙ ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑΞΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ , ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΤΗΣ! ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ !






ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ? ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΑΠΛΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΠΟΠΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ?? ΜΗΠΩΣ  ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ,  ΕΝΩ ΓΥΡΟ ΜΑΣ ΑΚΟΥΜΕ «Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ»  «ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΗΤΑΝ..» «ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ?»  ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ? 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!