Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ο αυτοκράτωρ της νεόπτωχης Ελλάδας θέλει τον χρόνο του μην τον πιέζετε !

Ο κόσμος συνωστίζεται στις εφορίες και σήμερα κάνοντας το πατριωτικό του καθήκον τιμώντας τις υπογραφές της χώρας όχι για να ρίξει τον οβολό του αφού είναι πανί με πανί αλλά για να καταθέσει πινακίδες ως συνεισφορά στις εταιρίες διαχείρισης απορριμμάτων του μπάρμπα Γιώργου της Δουκίσσης Πλακεντίας μεριά και να προσφέρει άφθονο αλουμίνιο στο κράτος !
Παρ όλα αυτά μεγαλειότατε Βενιζέλε αν θέλετε επειδή τα όρια στενεύουν και ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει θα ενημερώσετε σιγά σιγά τον κόσμο αν αύριο και μεθαύριο εξακολουθεί να ισχύει η ανακοινωθείσα απεργιακή κινητοποίηση κι αν θα δοθεί η παράταση των 10 ημερών για τα τέλη κυκλοφορίας που πληρώνουμε για τους ανύπαρκτους δρόμους ως ανταπόδοση στα τέλη που πληρώνουν όσοι πληρώνουν πλέον αλλά και για εμάς τους υπόλοιπους που θέλουμε να συνεισφέρουμε στην ανακύκλωση αλουμινίου πινακίδων στις εφορίες ?  


                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!