Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

«Έχουμε μεγάλη ευθύνη για την κατάσταση της οικονομίας»

Ο Χρυσοχοΐδης, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Νέοι φάκελοι» του Αλέξη Παπαχελά, υποστήριξε πως ήταν λάθος το μνημόνιο. «Έχουμε μεγάλη ευθύνη για την κατάσταση της οικονομίας. Έπρεπε να είχαμε αποφύγει το μνημόνιο, να εξασφαλίσουμε το γρήγορο δανεισμό της χώρας για να μην οδηγηθούμε σε αυτού του είδους τις εξελίξεις. Από την στιγμή που μπήκαμε στο μνημόνιο δε διαπραγματευτήκαμε σωστά και βέβαια αποδειχθήκαμε πλήρως ανίκανοι στην διαχείριση των υποχρεώσεων που είχαμε αναλάβει», είπε χαρακτηριστικά ο Μ. Χρυσοχοΐδης.

Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΟΤΕ ME ΑΓΡΙΟ ΤΡΟΠΟ  ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΑΣ ΘΕΣΗ ΩΣ “ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ” ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΓΑΤΕ!

ΕΝΑ BONUS VIDEO ΑΠO ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡEΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΗΜΕΡΙΝΕ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΕ..




Με σκληρή γλώσσα μίλησε και για τα πρόσωπα που επέλεξε για να στελεχώσει τις κυβερνήσεις του ο Παπανδρεου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!