Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΟΙ "ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ" ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ !

ΤΟ http://shmeio0.blogspot.com ΞΕΚΙΝΑ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΑ-ΚΟΥΤΙΑ ΓΙΑ 600ΕΥΡΩ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ!

ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ  ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΛΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟ shmeio0@mail.com ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΟΥ ΥΛΙΚΟΥ !

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΣΕ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, THN ΟΡΓΑΝΩΣΗ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ-ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΟΥ ΕΚΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ KATA ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ !

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΥΦΕΣΗ ΣΕ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΖΗΤΑ ΟΣΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙ ΠΙΕΣΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ Σ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ!

ΑΣ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!