Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ

 
                        
ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ Η ΜΗ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 0 ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ.. ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΘΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΤΖΕΝΤΑΣ.. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΖΕΙ ΟΡΙΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥ!

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ! 3 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΤΗΣΑΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΕΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΗΤΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ! ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ? ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΘΑ ΣΥΡΘΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ  ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ??

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!