Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 50

Με άγριες διαθέσεις στην Αθήνα η τρόικα! Περικοπή 13ου και 14ου μισθού, συντάξεων και απολύσεις στο Δημόσιο

Απόβαση δανειστών - θεσμικών και ιδιωτών - αλλά και του αυστριακού Επιτρόπου για την  Περιφερειακή Πολιτική και του επικεφαλής της "Ομάδας Δράσης", θα έχουμε τη Δευτέρα.
Συγκεκριμένα η τρόικα φτάνει με άγριες διαθέσεις για περικοπή μισθών στον ιδιωτικό τομέα και απολύσεις στο Δημόσιο, ο Τσαρλς Νταλάρα θα φτάσει για συζητήσει τα του PSI ενώ ο Επίτροπος Γιοχάνες Χαν και ο Χορστ Ράιχενμπαχ θα συζητήσουν με την ελληνική κυβέρνηση το πώς θα τρέξει επιτέλους το ΕΣΠΑ.
Στόχος των τροικανών είναι να ετοιμάσουν τον δρόμο για το νέο δάνειο των 130 δισ. ευρώ και της ανταλλαγής ομολόγων με τους ιδιώτες, που έχουν συμφωνήσει σε κούρεμα κατά 50%, αλλά και να πιέσουν την κυβέρνηση για να βγει το πρόγραμμα.
Θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει πίεση για νέα μέτρα καθώς ανεπίσημες προβλέψεις φέρνουν το έλλειμμα άνω του 9,5% για το 2012 με στόχο το 9%, ενώ είναι διαπιστωμένη και η μεγάλη υστέρηση στα έσοδα και η αποτυχία στην περικοπή των δαπανών.
Κατά την παραμονή τους στην Αθήνα, η τρόικα θα επισκεφθεί σχεδόν όλα τα υπουργεία, θα κάνει διάλλειμμα για Χριστούγεννα και θα επιστρέψει τον Ιανουάριο, σύμφωνα με αξιωματούχο του υπουργείου Οικονομικών που μιλά στο Reuters.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!