Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Wolfgang Schäuble: "Η Ελλάδα φταίει για όσα περνάει"


ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ! 
Η ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ? ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ 

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει μια "καταστροφή" αν το τραπεζικό της σύστημα δεν διασωθεί εκτίμησε σήμερα κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Ιταλία, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Wolfgang Schäuble, την παραμονή της εκπνοής της διορίας για την απομείωση του ελληνικού χρέους.

«Εάν δεν επιτύχουμε να σώσουμε το χρηματοπιστωτικό σύστημα στην Ελλάδα, αυτό θα ήταν καταστροφή για τον ελληνικό λαό», δήλωσε απόψε ο Schäuble στους φοιτητές του Ινστιτούτου του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου (EUI) κοντά στην Φλωρεντία.

Απευθυνόμενος στους φοιτητές ο Schäuble τόνισε ότι «αναρωτιέται κανείς τι θα είχε γίνει αν η Ελλάδα δεν είχε πάρει την απόφαση να ενταχθεί στο ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα», τόνισε όμως ότι η Αθήνα «το ήθελε» και ότι αυτό «επέτρεψε τη μείωση των επιτοκίων στη χώρα».

Ανέφερε επίσης ότι σήμερα, «όλοι γνωρίζουν ότι οι πραγματικές αιτίες των προβλημάτων της Ελλάδας και των Ελλήλων προέρχονται από την Ελλάδα και την ελληνική κοινωνία, και όχι από το εξωτερικό».
Η ΜΟΝΗ ΣΑΣ ΑΓΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ… ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΛΔ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ! ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΗΓΕΤΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ «ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!