Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΣΤΑ ΥΨΗ OI ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟ 2011

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ "ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ" Η ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ! Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! ! ! 
ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΚΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! 

Εκρηκτική αύξηση σημειώνουν οι πλειστηριασμοί ακινήτων στους οποίους προχωρούν το Δημόσιο, οι τράπεζες αλλά και οι ιδιώτες. Το 2011 ο αριθμός διαμορφώθηκε στις 44.000, ενώ αυξήθηκαν και οι κατασχέσεις. Σύμφωνα με την εφημερίδα
«Καθημερινή», το 2011 η αξία των ακινήτων που βγήκαν σε πλειστηριασμό και πωλήθηκαν ήταν σχεδόν διπλάσια σε σχέση με αυτή του 2008, λίγο πριν το ξέσπασμα της κρίσης.
Η αξία των ακινήτων που βγήκαν στο σφυρί πέρυσι έφτασε τα 4, 5 δισεκατομμύρια ευρώ όταν το 2008 ήταν 2,7 δισ. Με διπλάσιο ρυθμό αυξήθηκαν την τελευταία τριετία και οι κατασχέσεις, το ύψος των οποίων εκτινάχθηκε το 2011 στα 3 δισ. έναντι 1,4 το 2008.
Την εικόνα της επιδείνωσης της ρευστότητας στην αγορά, επιβεβαιώνει η εξέλιξη των δανείων που δεν εξυπηρετούνται αλλά και η πορεία των ακάλυπτων επιταγών και απλήρωτων συναλλαγματικών που παρουσίασαν αύξηση κατά 15% σε σχέση με το 2010. Δραματική είναι την ίδια ώρα και η αύξηση των διαταγών πληρωμής, που αποτελεί το αρχικό στάδιο μετά την εκδήλωση αθέτησης μιας υποχρέωσης. Ο αριθμός των διαταγών πληρωμής εκτινάχθηκε στις 159.000 και η αξία τους στα 4,8 δισ. ευρώ, έναντι αριθμού 90.500 το 2008 και αξίας μόλις 
1,8 δισ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!