Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Γιούχαραν τον Παπακωνσταντίνου στη Θεσσαλονίκη την ώρα της συνάντησής του με τον Μπουτάρη

Με συνθήματα κατά του μνημονίου, της τρόικας και του ίδιου προσωπικά υποδέχθηκαν στη Θεσσαλονίκη τον υπουργό Περιβάλλοντος, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, συμβασιούχοι απολυμένοι του δήμου αλλά και υπάλληλοι.

Συγκεντρωμένοι στον προαύλιο χώρο του δημαρχείου, οι διαμαρτυρόμενοι για την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική αποδοκίμασαν έντονα τον κ. Παπακωνσταντίνου, την ώρα που εκείνος συσκεπτόταν με το δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη για το πώς η Θεσσαλονίκη θα μετατραπεί σε πράσινη πόλη.  

Στο χώρο βρίσκονταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και δεκάδες αστυνομικοί με πολιτικά μέσα στο δημαρχιακό μέγαρο.

Τα πυρά των διαμαρτυρομένων δέχτηκε και ο γενικός διευθυντής της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης TV 100, Φίλιος Στάγκος, ως παράπλευρη απώλεια, όταν λίγη ώρα μετά βγήκε από την αίθουσα, όπου γινόταν η σύσκεψη. 
Οι συμβασιούχοι, αλλά και μερίδα των μόνιμων δημοτικών υπαλλήλων, στράφηκαν εναντίον του και του επιτέθηκαν φραστικά, χρησιμοποιώντας άσεμνες εκφράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!