Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Γιούχαραν και έβρισαν άγρια τον Νταλάρα σε συναυλία στη Νίκαια


Συναυλίες αλληλεγγύης στις γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά ετοίμαζε καιρό τώρα ο Γιώργος Νταλάρας. Και η αρχή έγινε σήμερα στη Νίκαια και στο κλειστό γυμναστήριο του Πλάτωνα στις 7.30 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο αλλά και με καμιά 20αριά χορηγούς.... 

Έλα όμως που οι απόψεις του καλλιτέχνη περί μνημονίου έριξαν λάδι στην φωτιά; Το τί έγινε στη συναυλία δεν περιγράφεται. Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων γιούχαραν εν χορώ τον καλλιτέχνη, έβριζαν, τον ειρωνευόταν για την οικονομική επιφάνειά του και για το ότι συμφωνεί με το μνημόνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη κι όταν παρενέβησαν άτομα της παραγωγής οι κραυγές αγανάκτησης δεν σταμάτησαν με αποτέλεσμα να διακοπεί κάποιες φορές η συναυλία !


πηγή:eglimatikotita.gr






Δείτε εδώ σε  παλαιότερη  ανάρτηση μας την άποψη του περί μνημονίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!