Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Επιστροφή Τσουκάτου δίπλα στον Βενιζέλο


«Ένας φίλος ήρθε απόψε απ' τα παλιά...», θα μπορούσε κάποιος να αναφωνήσει (ή να... τραγουδήσει;) μαθαίνοντας πως ο πάλαι ποτέ «στρατηγός» του Κ. Σημίτη, ο αμφιλεγόμενος Θ. Τσουκάτος έχει αναλάβει και πάλι δράση, στο πλευρό του Β. Βενιζέλου αυτή τη φορά!

Πράγματι, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr , ο τέως «στρατηγός» έχει τις τελευταίες μέρες ενεργοποιηθεί προκειμένου να στηρίξει την υποψηφιότητα του Βενιζέλου, στη μάχη της διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ.
Ο Τσουκάτος είχε και το 2007 στηρίξει τον Βενιζέλο, στην αναμέτρηση με το Γ. Παπανδρέου, όπως άλλωστε κι άλλοι απ' το επιτελείο του Σημίτη (Νεονάκης, Λ. Αποστολίδης, Ελ. Κούρκουλα, Γ. Ζαφειρόπουλος κ.α.).

Αυτή τη φορά όμως, αξιοποιώντας και τις αρνητικές εμπειρίες του 2007, η συμμετοχή του Τσουκάτου αποφασίστηκε να είναι μεν ουσιαστική, αλλά «διακριτική». Δεν θα πρέπει να φαίνεται, για λόγους ευνόητους...

Έτσι έχει αναλάβει τις επαφές, πανελλαδικά, με στελέχη του ΠΑΣΟΚ με τα οποία διατηρεί σχέσεις απ' την εποχή της παντοδυναμίας του.

Μάλιστα, όπως τονίστηκε σε σύσκεψη στελεχών που στηρίζουν το Βενιζέλο, θα είναι –άτυπα
αλλά ουσιαστικά- το αντίπαλον δέος στον γραμματέα Μιχ. Καρχιμάκη, ο οποίος επίσης διακριτικά (λόγω της θεσμικής του θέσης) μαζεύει στελέχη υπέρ του άλλου υποψήφιου, του Χρ. Παπουτσή!

Πόλεμος «στρατηγών» μέχρι τελικής πτώσης!

ΠΗΓΗ:newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!