Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

«ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»




Θα τα καταφέρουμε … και υποχρέωση μας να περάσουμε απέναντι λέει όλοι μαζί χωρίς να μείνει κανείς πίσω! Και ρωτούμε:


 1ον οι άνεργοι του 1.000.000 και πλέον θα περάσουν απέναντι η τους έχετε αφήσει ήδη πίσω? 


2ον οι νέοι άστεγοι που δημιουργήσατε κατάσχοντας κόπους μιας ζωής για τα «συμφέροντα» τραπεζιτών και ελληνικού δημοσίου θα περάσουν απέναντι μαζί σας η έμειναν ήδη πίσω? 


3ον κόσμος που βλέπει τις απειλές καθημερινά από τράπεζες εφορίες υπουργούς να κραυγάζουν στο κοινοβούλιο και πάσης φύσεως χρέη που τον φέρνουν στα πρόθυρα ψυχοσωματικής κατάρρευσης περνούν απέναντι η έμειναν πίσω? 


4ον οι άνθρωποι που έχουν αυτοκτονήσει τα τελευταία χρόνια δίνοντας στην χώρα μας μια απαράδεκτη και απάνθρωπη πρωτιά στην Ευρώπη έχουν περάσει απέναντι η έμειναν για πάντα πίσω αφήνοντας τις οικογένειες τους σίγουρα ψυχή και σώμα πίσω! 


5ον ο κόσμος που έχασε κόπους μια ζωής ζώντας μέσα σε μια υφεσιακή οικονομία για 5 χρονια τωρα λες και έχουμε πόλεμο (που έχουμε) όπως οι επιχειρηματίες οι μικρομεσαίοι που έδιναν ψωμί σε κόσμο και ευημερία στα δημόσια οικονομικά έμειναν για πάντα πίσω η πέρασαν μαζί σας απέναντι? Τα λουκέτα στα μαγαζιά αλήθεια τα είδατε ? 


Σίγουρα όχι γιατί το επιτυχημένο έργο σας, σας αναγκάζει να κυκλοφορείτε, ταμπουρωμένος με μαύρα τζάμια συνοδεία ενός μικρού στρατού! Και τέλος σας ρωτούμε! Τα κάγκελα και η σιδερόφρακτη ελληνική βουλή «των ελλήνων» είναι όψη χώρας υπό «καθεστώς σωτηρίας» η υπό καθεστώς βίας καταστολής και ομηρίας? Η σωτηρία που εφαρμόζετε ειναι  για να σωθούμε από κάποιο αόρατο εχθρό?
 Είναι όψη δημοκρατικού έθνους αυτή? 

Λυπούμε αλλά πάψατε καιρό τώρα να έχετε επαφή κι εσείς και οι αρχηγοί των κομμάτων της συγκυβέρνησης σας και όχι μόνο,… και οι βουλευτές κι όλοι οι του συστήματος εξουσίας, την επαφή με την πραγματικότητα! 
Πραγματικά σας λυπάμαι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!