Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΗΣ: ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ


ΟΣΟΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΔΗΜΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΝ…

«Δεν τελειώσαμε, πρέπει να περάσουμε σε πλεονάσματα», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Π. Καψής, προαναγγέλλοντας τη λήψη και άλλων μέτρων μετά τον Ιούνιο. Ανέφερε πως τα νέα μέτρα θα ληφθούν για το 2013 και 2014, προκειμένου η χώρα να βγει από την ύφεση και να...
περάσει σε πλεόνασμα. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 σημείωσε ότι έως αύριο θα έχει ολοκληρωθεί το PSI και πως η κυβέρνηση εξετάζει το ζήτημα με τους μικροεπενδυτές ιδιώτες κατόχους ελληνικών ομολόγων, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Σχετικά με τον χρόνο των εκλογών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέφυγε και πάλι να κάνει συγκεκριμένη αναφορά και τόνισε πως ισχύει η συμφωνία των κομμάτων για την προσφυγή στις κάλπες όταν ολοκληρωθεί το έργο της κυβέρνησης, δηλαδή τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!