Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Φόβοι για επεισόδια στην Καλαμάτα


Συναγερμός έχει σημάνει στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας από την επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Α. Σαμαράς το Σάββατο. 
Τα μηνύματα που έρχονται από την Καλαμάτα κάνουν λόγο για κλίμα ένταση που καλλιεργείται κυρίως από ομάδες που δρουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Σύμφωνα με πληροφορία σχεδιάζουν εκδηλώσεις αποδοκιμασίας κατά την επίσκεψη του. 
Οι τοπικές οργανώσεις της ΝΔ διαμηνύουν ότι δεν θα παραμείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, έχοντας την πρόθεση να αντιδράσουν σε περίπτωση που επαληθευτούν οι φήμες.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί την Καλαμάτα μαζί με τον Μάκη Βορίδη, όπου θα παρευρεθούν στα εγκαίνια της νεότευκτης γέφυρας του Νέδοντα στην περιμετρική οδό της Καλαμάτας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!