Oxygen Blue - Hand

See you in Greece

Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

Η δήλωση υποψηφιότητας του ΠαπουτσήΗ δήλωση υποψηφιότητας του Χρήστου Παπουτσή

Είναι ώρα ευθύνης και απόφασης. Στο ΠΑΣΟΚ γυρνάμε σελίδα. Το αύριο της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης είναι υπόθεση όλων μας. Είναι υπόθεση του κάθε δημοκράτη πολίτη. Η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμες στιγμές. Σε ένα ιστορικό μεταίχμιο. Η Ελλάδα οφείλει να αποκαταστήσει την αξιοπιστία της και να κατοχυρώσει τη θέση της στην Ευρώπη.
Να προχωρήσουμε με θάρρος, ταχύτητα και αποτέλεσμα στις απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές. Mε αταλάντευτη ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Με διαρκή αγώνα για να αλλάξει η σημερινή συντηρητική, αδιέξοδη και νεοφιλελεύθερη πολιτική της ΕΕ. Με διαρκή και ουσιαστική διαπραγμάτευση για την κατοχύρωση των συμφερόντων του ελληνικού λαού.

Η Ευρώπη είναι πεδίο συνεχούς και σκληρής διαπραγμάτευσης, πολυεπίπεδων συμμαχιών, ιδεολογικής αναμέτρησης, δημοκρατικών και κοινωνικών αγώνων. Τώρα, χωρίς καθυστέρηση πρέπει να οργανώσουμε το μέλλον της οικονομίας και της κοινωνίας μας.

Με προοδευτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις. Κράτος Δικαίου, Ισονομία και Διαφάνεια. Ανάπτυξη, Ανταγωνιστικότητα, Νέες θέσεις εργασίας. Δίκαιη αναδιανομή των βαρών και των ωφελημάτων. Κατοχύρωση των κοινωνικών δικαιωμάτων. Καθαρές πολιτικές επιλογές με προοδευτική κατεύθυνση.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ απαιτούνται ισχυροί αντιπροσωπευτικοί θεσμοί, λαϊκή συμμετοχή, ισχυρά κόμματα και αποφασισμένοι πολιτικοί. 

Για να εγγυηθούμε την αυτονομία της πολιτικής και την ουσία της δημοκρατίας. Σε αυτό τον αγώνα πιστεύω. Αυτή την προοπτική θέλω να εκφράσω. Για ένα ΠΑΣΟΚ ευθύνης απέναντι στη χώρα. Με αταλάντευτο ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Το ΠΑΣΟΚ που θα αποκαταστήσει τους δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πολίτες.

Και τώρα στις νέες δύσκολες συνθήκες που διαμορφώνονται, να εκφράσει ξανά τον κόσμο της εργασίας και του μόχθου, όσους βιώνουν την ανεργία και έχουν ανάγκη. Για να εκφράσουμε τις δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας και τους νέους ανθρώπους. Ένα ισχυρό, δημοκρατικό, πατριωτικό Κίνημα.

Ένα σύγχρονο πολιτικό κόμμα, βασικό πυλώνα του κεντρώου χώρου και της Αριστεράς. Ανοικτό σε όσους πιστεύουν στην αξία της οργανωμένης συλλογικής δράσης. Σε όσους πιστεύουν στην ηθική της πολιτικής και της δημοκρατικής λειτουργίας, στο ρόλο του ενεργού πολίτη στη σύγχρονη κοινωνία. Ένα ΠΑΣΟΚ ανοικτό στα σύγχρονα ρεύματα σκέψης, πολυσυλλεκτικό, σε μια νέα και ελπιδοφόρα προοδευτική ενότητα. 

Η περίοδος είναι κρίσιμη. Οι στιγμές είναι δραματικές. Τα διλήμματα υπαρξιακά. Οι αποφάσεις βασανιστικές. Σε ότι με αφορά πορεύτηκα πάντα με τις ιδέες μου, τις θέσεις μου και τις προτάσεις μου. Πάντα στην πρώτη γραμμή. Στις νίκες και τις ήττες. Με γνώμονα πάντα. Την ενότητα και την προοπτική της παράταξης. Τώρα είναι ξανά η ώρα της μάχης. Ίσως της πιο κρίσιμης μάχης. 

Απευθύνομαι στην καρδιά και την ψυχή της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης και σε όλες τις γενιές που την εκφράζουν. Απευθύνομαι σε κάθε μέλος και φίλο του ΠΑΣΟΚ. Απευθύνομαι σε όλα τα στελέχη μας.

Απευθύνομαι σε όλους χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση, σε όλους όσους πορευτήκαμε και αγωνιστήκαμε μαζί. Για τις ίδιες αρχές και αξίες. Και θέτω στην κρίση τους την υποψηφιότητά μου θέση του προέδρου του Κινήματος.

Και τώρα 3 video από το έργο σου Παπουτσή ως υπουργός αστυνομικής βίας καταστολής και «χουντισμού»
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!