Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Στο 4% το κόμμα Καμμένου με την μέτρηση της Public Issue για την Καθημερινή της Κυριακής


Μπορεί η ΝΔ να προηγείται στην μέτρηση με 10 μονάδες από την Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη, ωστόσο στην πρώτη δημοσκόπηση οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Π. Καμμένου συγκεντρώνουν 4%. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην 3η θέση με 12% ενώ το ΠΑΣΟΚ από το 8% ανέβηκε στο 11% και βρίσκεται στην 4η θέση μαζί με το ΚΚΕ. Σε μία ακόμα δημοσκόπηση η Χρυσή Αυγή δημοσκοπικά μπαίνει στην βουλή με ποσοστό 3,5% 
Το 87% των ερωτηθέντων δηλώνει δυσαρεστημένο από τη λειτουργία της κυβέρνησης, με μόλις 12% να εκφράζει την ικανοποίησή του.
Ένας στους δύο διαφωνεί με την υπερψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης και το 38% συμφωνεί με την ψήφιση του νέου πακέτου μέτρων.
Το 68% δηλώνει πως δεν εμπιστεύεται τον Λουκά Παπαδήμο με τον τρόπο που διαχειρίζεται τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας. 
Το ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή αντιμετωπίζεται αρνητικά από το 67% των ερωτηθέντων. Εκτιμούν ότι μια τέτοια εξέλιξη θα επιδείνωνε την κατάσταση στην Ελλάδα. Το 13% υποστηρίζει ότι η επιστροφή στο ελληνικό νόμισμα θα βελτίωνε τα πράγματα και το 15% πιστεύει πως δεν θα υπήρχε καμία διαφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!