Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ!

Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα υποτίθεται πως άφησε ο "κυβερνητικός" εκπρόσωπος Παντελής Καψής μιλώντας στο realfm 97,8, σχετικά με το Λουκά που φέρετε να  στέλνει μήνυμα στους πολιτικούς αρχηγούς ότι «ή συμφωνείτε, ή παραδίδω την εντολή στον πρόεδρο».


Λίγο αργότερα όμως με δηλώσεις του στο πρακτορείο Bloomberg ο "κυβερνητικός" εκπρόσωπος διέψευσε τα σενάρια παραίτησης του Λουκά Παπαδήμου, σε περίπτωση που οι πολιτικοί αρχηγοί δεν συμφωνήσουν στους όρους για το νέο οικονομικό πακέτο. «Δεν τίθεται κανένα τέτοιο ζήτημα» είπε ο Παντελής.


Όπως καταλαβαίνουμε πρόκειται για μια ακόμα ξεκάθαρη μπλόφα ροκανίζοντας το χρόνο και φτάνοντας την χώρα στο παρά 1 της "χρεοκοπίας" το Μάρτιο με σκοπό πάλι οι βουλευτές και οι παρατάξεις που θα «θελήσουν» να καταψηφίσουν να οδηγηθούν κατά την προσφιλή τακτική τους με το μαχαίρι στο λαιμό με το πιστολι στο κρόταφο και πάει λέγοντας να ψηφίσουν όλα τα νέα μέτρα «ΕΝΩ ΔΕ ΘΑ ΘΕΛΑΝ» ! 

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ PSI! ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΡΑΜΑ ΚΑΚΟΠΑΙΓΜΕΝΟ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!