Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Αλ. Τσίπρας: Αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι και τόσο Έλληνες


Πυρά κατά της κυβέρνησης και των κομμάτων που την στηρίζουν εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας εν όψει της σημερινής συνεδρίασης του Eurogroup.

«Αφού λοιπόν οι εταίροι και οι πιστωτές διασφαλίστηκαν έναντι πιθανής χρεοκοπίας της Ελλάδας οικονομικά αλλά και νομικά, σήμερα με την απόφαση τους οργανώνουν τη χρεοκοπία με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε το όλο βάρος να πέσει στον ελληνικό λαό, στην ελληνική κοινωνία και οι ίδιοι μαζί με τους τραπεζίτες να διασωθούν», παρατήρησε ο κ. Τσίπρας.

Υποστήριξε επίσης ότι τα επιχειρήματα του γερμανού υπουργού Οικονομικών, Β. Σόιμπλε, ο οποίος, όπως είπε, μέσα από τις συνεντεύξεις του ασκεί έντονη κριτική και επιτίθεται στους Έλληνες, δεν είναι καινούρια. «Όλο το προηγούμενο διάστημα τα ακούγαμε από τον κ. Παπαδήμο, τον κ. Βενιζέλο, τον κ. Παπανδρέου και τον κ. Σαμαρά. Μπορεί οι ευρωπαίοι να λένε ότι είμαστε όλοι έλληνες, αλλά μάλλον κάποιοι έλληνες δεν είναι και τόσο έλληνες. Αυτοί που μας κυβερνούν», τόνισε.


πηγη:nafteboriki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!