Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Λουκάς. Και ναι μίλησε! Σε χωροχρόνο δικό του και σε απόλυτη αδυναμία επίγνωσης του τι έρχεται στην ελληνική κοινωνία!

Γλώσσα του σώματος! 
Απολαύστε την αμηχανία του τον τρόμο του στα 0:33secs τα λέει ολα!
Παραδομένος νους στις αγορές για ένα κομμάτι από τα ψίχουλα της πίτας! 

Λουκά η χώρα χρεοκόπησε απ την στιγμή που χρεοκόπησε ο Λαός! Σωτηρία της πατρίδας χωρίς σωτηρία του λαού είναι παραμύθα! 

Λουκά την ώρα που χρεοκοπείς το λαό την ίδια ώρα μετατρέπεις τον ομολογιακό δανεισμό των τραπεζιτών-τοκογλύφων-κερδοσκόπων του πλανήτη που κατέχουν ελληνικά ομόλογα  σε ενυπόθηκο δανεισμό! 

Την ώρα που μιλάς για ανταγωνιστικότητα μιλάς για μισθούς κάτω από τον μέσο όρο του κατώτατου μισθού της ευρωπαϊκής ένωσης! Άλλωστε πώς πως αλλιώς να εννοείς ανταγωνιστικό ένα λαό  «αν δεν είσαι πιο φτηνός από τον πιο φτηνό» ? 

Επίσης λίγο συναίσθημα δε κάνει κακό όταν τοποθετήσε δημόσια στον ελληνικό λαό! (μη εκλεγμένος είσαι θα μου πεις από πού να προκύψει το συναίσθημα! 

Και κάτι τελευταίο. Οι απειλές και ο φόβος προς όποια αντίθετη φωνή προς το ακαταλόγιστο της επιλογής των αγορών και του κέρδους που ακολουθείς δεν είναι αυτοκτονία αλλά σωτηρία! Σωτηρία του Ελληνικού λαού και το τέλος του χρηματοπιστωτικού τέρατος που διογκώνατε σ όλο το δυτικό κόσμο τα τελευταία 11 χρόνια τουλάχιστον!

Ο φτωχός και ο εξαθλιωμένος δε σας φοβάται πλέον! Θα σας σαρώσει! 
Σκέφτηκες ποτέ πως όταν η τσέπη είναι άδεια και δε φτάνει στην διαμαρτυρία στο Σύνταγμα εξεγείρετε στην γειτονία?  

ΣΗΜΕΙΟ0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!