Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Στην γραμμή Σαμαρά ο Καραμανλής

Υπέρ της ψήφισης της νέας δανειακής σύμβασης τάσσεται ο Κώστας Καραμανλής καθώς, όπως φέρεται να είπε, αυτό που προέχει είναι
 το "εθνικό συμφέρον" ! ! !  

Ο Πρώην Πρωθυπουργός παρακολούθησε την ομιλία του Προέδρου της ΝΔ από τα ορεινά της ολομέλειας της βουλής και δεν έλειψαν και οι στιγμές που χειροκρότησε τον Αντώνη Σαμαρά δείχνοντας πως συμφωνεί με την στάση που ακολουθεί. 

Δεν ήταν λίγοι οι «γαλάζιοι» βουλευτές που έσπευσαν να τον ρωτήσουν για το πως βλέπει τις εξελίξεις. «Αυτή την στιγμή προέχει το εθνικό συμφέρον από το κομματικό. Πρέπει να ψηφίσουμε την Κυριακή και την Δευτέρα να γίνουν οι εκλογές» φέρεται να είπε ο Κώστας Καραμανλής σε βουλευτές της ΝΔ.   

Ο πρώην Πρωθυπουργός που κάθισε δίπλα στον Σπύρο Ταλιαδούρο και πολύ κοντά στους Ευάγγελο Αντώναρο και Γιάννη Παπαθανασίου τόνισε ότι θα πρέπει η χώρα να οδηγηθεί άμεσα σε εκλογές. 

ΠΗΓΗ:real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!