Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Νέο συλλαλητήριο ενάντια στο Μνημόνιο αύριο στη Θεσσαλονίκη


Σε νέο συλλαλητήριο κατά του μνημονίου και της τρόικας καλεί αύριο, Κυριακή, τους Θεσσαλονικείς η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων Δημόσιου 
και Ιδιωτικού τομέα
Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 17.00 στην πλατεία Αριστοτέλους και θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας. 
«Ο λαός μίλησε: Φύγετε τώρα. Συνεχίζουμε μέχρι να γκρεμίσουμε την κυβέρνηση και τις πολιτικές που λεηλατούν τον λαό και τους εργαζόμενους. Δεν θα πληρώσουμε εμείς το χρέος τους. Να ανατρέψουμε το βάρβαρο Μνημόνιο ΙΙ και τη δανειακή Συνθήκη», τονίζεται στη ανακοίνωση με την οποία τα πρωτοβάθμια σωματεία καλούν τους πολίτες να συμμετέχουν και πάλι μαζικά στο συλλαλητήριο.
«Η κυβέρνηση του “μαύρου μετώπου” ψήφισε τελικά τα βάρβαρα μέτρα συνεχίζοντας την πραξικοπηματική της πρακτική. Βγήκε όμως περισσότερο αδυνατισμένη λόγω των διασπάσεων σε όλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες των δυνάμεων αυτών. Αποδεικνύεται έτσι ότι παρά τις Κασσάνδρες, παρά τη στάση της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ, παρά τα ενάντια στις δυσκολίες ο μαζικός, μαχητικός παρατεταμένος αγώνας μπορεί να φέρει σοβαρά πολιτικά αποτελέσματα, να καταφέρει ρήγμα στους πολιτικούς συσχετισμούς, να κλονίσει τη συγκυβέρνηση του κεφαλαίου της Ε.Ε. του ΔΝΤ», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!