Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Δεν θα σου κόβουν το ρεύμα, αλλά θα σου παίρνουν το σπίτι "αν χρειαστεί"


Δραστικά μέτρα λαμβάνει πλέον η ψευτοκυβέρνηση του Λουκά προκειμένου να εξασφαλίζει την είσπραξη του ειδικού τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος. 
Τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή προβλέπει ότι μετά την παρέλευση τεσσάρων μηνών από τη λήξη της προθεσμίας πληρωμής της πρώτης δόσης, την είσπραξη του χαρατσιού θα αναλαμβάνει η αρμόδια ΔΟΥ, η οποία θα μπορεί να προβαίνει ακόμη και σε κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων.
Συγκεκριμένα, μετά την παρέλευση της προθεσμίας η ΔΕΗ και οι εναλλακτικοί πάροχοι υποχρεούνται να αποστέλλουν την κατάσταση με τους οφειλέτες στη γενική γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.
Από εκεί, θα μεταβιβάζεται στις κατά τόπους ΔΟΥ που θα μεριμνά για την είσπραξη των ποσών ακόμη και με αναγκαστικά μέτρα.



Για να μην ξεχνάμε πως ξεκίνησαν όλα! Τα σπίτια στο μάτι έχουν βάλει ! Ακουστέ τον! Και μου κάνε αγκαλιές με το Λοβέρδο χτες! Θα τους ξαναψηφίσεις? 
Απειλεί εκβιάζει τρομοκρατεί εκφοβίζει και στοχοποιεί τον Ελληνικό λαό! «Σώζει την πατρίδα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!