Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ "Οι Έλληνες κρύβουν 49 δισ. ευρώ κάτω από το στρώμα"

Τεράστιο πλήγμα έχει προκαλέσει στις τράπεζες η μεγάλη απόσυρση καταθέσεων από τους Έλληνες, που φτάνει συνολικά τα 65 δισ. ευρώ, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο υπουργός Βενιζέλος στην Βουλή.Ο υπουργός τόνισε πως από τα 65 δισ. μόνον τα 19 δισ. έχουν φυγαδευτεί σε τράπεζες του εξωτερικού, με κύριο προορισμό την Βρετανία (5 δισ. ευρώ περίπου) και την Ελβετία (1,6 δισ. ευρώ).«Τα υπόλοιπα 49 δισ. ευρώ που έχουν αποσύρει οι Έλληνες από τις τράπεζες για να τα σώσουν, σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή, φυλάσσονται σε τραπεζικές θυρίδες, σε μπαούλα, σε σεντούκια, σε υπόγεια, σε σοφίτες και σε στρώματα. Πρόκειται για παραδοσιακούς αποταμιευτές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βενιζέλος.

Όπως καταλαβαίνετε δε θα φοβηθεί να βρει σεντούκια κρύπτες κρυψώνες να βγάλει ότι φραγκοδίφραγκα εχουν οι "παραδοσιακοί αποταμιευτές" και να τα δώσει κι αυτά στους «δανειστές» ! 
Μόνο μετά Βαγγέλη πήγαινε εσύ και πλήρωσε για μας χαράτσια το ψωμί της μέρας την δόση του δανείου και των παιδιών μας τις υποχρεώσεις! Κι άντε γεια να πούμε! 
Οι άνθρωποι έχουν χάσει την μπάλα πλέον στρατευμένοι να σώσουν τους τραπεζίτες(κατά τον υπουργό να σώσουν την τραπεζική πίστη) γιατί έχουν ανάγκη ρευστού οι τράπεζες τους! Λες και είχαμε συμφωνία με τα τραπεζικά κοράκια να τα χουμε στο μαγαζί τους αυτά που με κόπο βγάλαμε και ζούμε τα σπίτια μας όσοι ανάμεσα μας δηλαδή έχουν ακόμα αποταμιεύσεις στην "άκρη", με τέτοιες φοροκαταιγίδες και μειώσεις μισθών συντάξεων…! Είστε για γέλια και για κλάματα πλέον στην κυβέρνηση του Λουκά!  

ΤΟΣΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΒΑΓΓΕΛΗ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!