Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΝΔ: Δεν μετέχει στην "εξεταστική- παρωδία" για το έλλειμμα του 2009


ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2009 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ! ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ! 

Η Νέα Δημοκρατία δεν θα μετέχει στην Εξεταστική Επιτροπή για το έλλειμμα του 2009, δήλωσε ο γραμματέας της ΚΟ του κόμματος Κώστας Τασούλας, σημειώνοντας πως «η χώρα πρέπει να σταθεί στα πόδια της» και ότι «αυτή την αποστολή πρέπει να την επωμιστεί η νέα Βουλή με νωπή τη λαϊκή εντολή».

«Η ΝΔ πρωτοστατεί σε αυτή την αποστολή μαζί με τον λαό για να κερδίσουμε την πιο κρίσιμη μάχη, την ανάκαμψη της Ελλάδας» αναφέρει ο κ. Τασούλας και μιλάει για «αδιόρθωτο και αμετανόητο ΠΑΣΟΚ των κ.κ. Παπανδρέου και Βενιζέλου», που τούτη την ώρα και σε αυτή τη Βουλή «στήνει μαζί με τον ΛΑΟΣ μια Εξεταστική- παρωδία για να δώσει συγχωροχάρτι στον εαυτό του και να επιδιώξει την παράταση της θητείας της Βουλής». 
«Τίποτα από αυτά δεν αφορούν στις ανάγκες της χώρας» υπογραμμίζει ο κ. Τασούλας και τονίζει πως «γι' αυτό η ΝΔ δεν μετέχει σε όλα αυτά».
ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ??? ΤΑ ΤΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2009 ?! ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΤΕ ! ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΔΕ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΔ!

ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ! ΜΙΑ ΒΑΡΔΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!