Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΘΥΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ


Ο λαός αντέχει θυσίες αλλά όχι προσβολές, διεμήνυσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή το αίτημα του Βερολίνου περί επιτροπείας και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Πρωθυπουργό στη δύσκολη διαπραγμάτευση που έχει μπροστά...
του. Παράλληλα, κάλεσε τους αρχηγούς των κομμάτων να επικοινωνήσουν άμεσα με τους ομολόγους τους των αδερφών κομμάτων τους στην Ευρώπη, όπως ήδη έκανε η Δημοκρατική Συμμαχία, «υποστηρίζοντας τις εθνικές θέσεις».
Επιπρόσθετα η κ. Μπακογιάννη έστειλε και ένα μήνυμα στο Βερολίνο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ένας λαός αντέχει πολλές θυσίες. Αυτό που σίγουρα δεν αντέχει είναι προσβολές. Καλό είναι λοιπόν να είναι πολύ σοβαρότεροι και με μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης, όταν μιλούν για διαφορετικές αποφάσεις από αυτές που οι ίδιοι υπέγραψαν στις 26 Οκτωβρίου».

Σου είπα ποτέ ότι αντέχω και δε το ξέρω? Μιλάς εσύ εξ ονόματος του Ελληνικού λαού? Θα μας τρελάνεις εντελώς? 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!